Termeni si conditii

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor noastre!

Identificarea comerciantului online

Serviciul www.monamourfleurs.ro este proprietatea SC ROYAL WIN  avand urmatoarele numere de identificare:CUI 40983031 nr.de ordine in Registrul Comertului  J22/1574/15.04.2019 sediul social Piata voievozilor nr.7 bl.O1 sc.a ap.9 

Date de contact :

contact@monamourfleurs.ro

+40 733 282 700
Bulevardul Tutora, nr. 2, bl. B2, Iasi, Romania

wwww.monamourfleurs.ro este un serviciu de comerț electronic / comerț online / prin internet. Achiziția produselor se face pe bază comenzilor primite pe site sau prin telefon. Produsele comercializate de wwww.monamourfleurs.ro sunt produse noi.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) prezentate pe wwww.monamourfleurs.ro sau prin telefon /chat/e-mail reprezintă acceptarea implicită a următorilor termeni și condiții:

Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomanda citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

wwww.monamourfleurs.ro își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.monamourfleurs.ro , fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul wwww.monamourfleurs.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Anumite fotografii de pe site-ul wwww.monamourfleurs.ro sunt cu titlu de prezentare și pot există diferențe între acestea și produs.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nici o notificare prealabilă, putem șterge sau adăuga orice informație pe site, întrerupe orice activitate pe site sau arhivă din conținutul site-lui, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dvs. dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Livrarea comenzilor in Iasi se face in 2-6 ore de la confirmarea platii si doar in timpul programului. Comenzile plasate pe site in afara programului vor fi livrate a doua zi in  2-6 ore .Nu facem livrari in afara programului afisat pe site la sectiunea CONTACT. 

Livrarile se fac dupa ce se confirma plata .

Livrarea Gratuita in Iasi se face doar la o singura adresa si se livreaza o singura data .In cazul in care nu gasim pe nimeni la adresa ,puteti ridica comanda din sediul nostru sau vom mai incerca livrarea inca odata dar contra cost stabilit la momentul prezent comenzii, stabilit de Mon Amour Fleurs .

Obligațiile dumneavoastră de înregistrare

În utilizarea serviciului, dvs. sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dvs., așa cum sunt acestea specificate în secțiunea de înregistrare ca utilizator și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dvs., ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

Drepturi de autor

Toate imaginile produselor prezentate pe www.monamourfleurs.ro sunt proprietate a ROYAL WIN SRL. Preluarea lor fără acordul nostru în scris este ilegală și va fi semnalată ca atare.

Mon Amour Fleurs este marca inregistrata !

Politica de refuz/acceptare a comenzii

Pot apărea situații în care compania noastră să refuze o comandă fără a oferi explicații. În aceste situații se va anula sau rambursa plata respectivei comenzi prin aceeași metodă de plată folosită de client.
Toate prețurile afișate pe site sunt finale.

Un exemplu de comandă eronată este o comandă în care nu au fost completate corect și real toate câmpurile de livrare din formularul de comandă sau adresa destinatarului nu este prezentată complet/corect. 

Procesul de calcul al valorii transportului este complet automatizat și este completat automat pe baza informațiilor introduse în următoarele câmpuri: Adresă destinatar, Județ destinatar, Cod poștal destinatar, Localitate destinatar.

In cazul in care unul dintre câmpuri conține date eronate/nereale, calculul valorii transportului se va denatura. Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile sosite cu informații eronate sau nereale sau ne rezervam dreptul de a modifica comanda cu costurile corecte de transport. .

Aranjamente florale și disponibilitatea lor în funcție de anotimp

În cazul în care nu există în stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii noștri nu este la standardele cerute de noi, ne rezervăm dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil și de aceeași valoare sau mai mare. Dacă schimbarea este majoră, vom încerca să vă contactăm pentru acord, de aceea vă recomandăm să vă creați un cont de client înainte de a plasa comanda pentru a ușura comunicarea cu dvs.
Dacă nu reușim să va contactăm prin canalele folosite în comunicarea anterioară cu dumneavoastră, va trebui să considerăm că avem acordul dvs. implicit.

Securitatea Datelor Personale

Datele dvs. personale vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc.

Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conținând informații referitoare la datele personale ale clienților noștri.

Înregistrarea ca membru, parolă și calitatea de membru

Pentru înregistrarea ca membru pe acest website va fi solicitat un nume de utilizator (adresă de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces de membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dvs. de utilizator fiind integral în responsabilitatea dvs.

Condiții de returnare  

Conform OUG34\2014 florile sunt produse care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.Prin urmare florile nu se pot returna !

În cazul returului din motive ce nu țin de Mon amour fleurs și dacă transportul a fost achitat de Mon amour fleurs, se va reține contravaloarea transportului și a comisionului bancar plătit de Mon amour fleurs atât pentru încasare cât și pentru plată.

Produsele comercializate pe site-ul beneficiază de garanție în baza Ordonanței nr. 21/1992, Legea 449/2003 și O.G. 174/2008, dacă acestea nu constituie produse perisabile: flori, plante, produse alimentare.

Toate bunurile comercializate de către www.monamourfleurs.ro beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale. Bunurile sunt noi și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

www.monamourfleurs.ro acordă o atenție deosebită produselor și serviciilor oferite și garantează pentru calitatea acestora. Clienții www.monamourfleurs.ro vor avea tot suportul necesar în cazul dorinței de returnare a unui produs.

Dispute și Conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la site și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente. Orice conflict apărut între companie și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din România din acest domeniu iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor din România.

Serviciul poate fi întrerupt de către proprietari sau administratori în orice moment fără nici o notificare prealabilă și fără nici un fel de pretenție de orice fel din partea dvs.; prin intermediul serviciului nu se oferă nici un fel de garanție sau certitudine altele decât cele în mod expres specificate în acești termeni de oferire a serviciului; sunteți direct și deplin responsabil pentru orice activitate și/sau conținutul oricărei date, informații, imagini, text, înregistrări audio sau video sau a oricărei alte contribuții pe care o faceți și/sau o faceți disponibilă și/sau o transmiteți în condițiile prezenților termeni ai serviciului;

Forța majoră exonerează de răspundere partea care o invocă în condițiile legii; nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili în nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problemă directă sau indirectă, de orice natură, că urmare a folosirii serviciului.

www.monamourfleurs.ro, afiliații și/sau în general furnizorii de produse sau servicii către www.monamourfleurs.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect în cauze care nu depinde de voința www.monamourfleurs.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.monamourfleurs.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.monamourfleurs.ro, erorile de operare, erorile prezentate de către clienți in formularele de comanda precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația în vigoare

Livrare 

O livrare de succes depinde in foarte mare masura de corectitudinea (acuratetea) datelor pe care ni le furnizati (nume si adresa destinatar, nr de telefon, ora livrarii etc).

Livrarea Aranjamentelor  florale de la Mon Amour Fleurs se realizeaza in maxim 6 ore de la confirmarea platii.

NON-STOP  contracost daca exista disponibilitatea Mon Amour Fleurs. Livrarea este gratuita in Iasi intre orele 09:30-18:00 la comanda minima de 150 lei ! 

Dupa orele 18:00 se percepe o taxa de 50 lei !Livrare in toata tara in maxim 48 de ore de la comanda si confirmarea platii

Datorita fluxului mare de comenzi pe data de 14 februarie, 1 si 8 martie comanda minima acceptata pentru livrare este de 200 lei in IASI  si livrarea este posibila sa fie in 2-8 ore in aceste zile aglomerate  ! Comenzile pentru aceste zile se fac cu 2-3 zile inainte in limita stocului disponibil!